Risku Concepts

Juhani Risku on kehittänyt arkkitehtina, muotoilijana ja teknologina konsepteja ja malleja mm. arkkitehtuuriin, kommunikaatioon, yhteiskunnalliseen innovaatioon ja työllistämiseen.

Risku-Architecture-RockRisku-Arctic-Garden-CityRisku-InterestMachineRisku-Ecosystem-ONERisku-Wikimploi-Startup-renewal

Risku-MIST-DimensionsRisku-In-Action-yhteiskunnallinen-innovaatio

Risku-Wikimploi-FranceRisku-Wikimploi-Suomi

Risku-Wikimploi-GlobalRisku-Journalism-At-RiskRisku-Kritiikkiblogi

ArchitectureRock homes are profitable investments. Serie 47/47 is still there.
Arctic Garden City is an application of the generic Garden City concept by Claude-Nicholas Ledoux, Ebeneser Howard and Juhani Risku (1775, 1902, 1995, 2013). Garden City is ecological, economical and ethical model for new cities.
Interest Machine™ is a future device solution which consists of mobile devices, computers and TV sets. Ecosystem ONE™ are disruptive solutions for Network manufacturers,  Telecom carriers and media houses.
Wikimploin startup-mallissa kaikki startup-yritykset saavat tukea kaikissa elinkaarensa vaiheissa. Startup voi olla miltä alalta tahansa.
MIST Dimensions on kvanttifysiikan mallien sivusto.
In Action™ kokoaa yhteenkunnalliset innovaatiot.
Wikimploi on yhtäaikaa mekanismi, kehys ja malli koota yhteen työllistämiselle kriittiset osat. Wikimploi is a set of three things: 1) Available workforce, 2) The millions of m² of empty offices, workspace, production, storage and market space around the world, 3) Work and its new abstraction.
Journalism At Risk is a set of solutions for media and journalism to survive.
Kritiikki on kykyä nähdä ja ymmärtää.  Kritiikki on huolenpitoa, vastuuta kertoa ja auttaa sen mukaisesti.

 __________________________.__________________________

Yksi Riskun yleispätevistä malleista on välinpitämättömän ammattilaisuuden  kaava:

Kaavio `Viestinnän salausta ei tarvita inhmillisistä syistä´. Oikeastaan minkä tahansa liiketoiminnallisen mallin, miljoonabisneksen ja menestysmallin voi julkistaa missä tahansa akateemisessa ympäristössä kuten konferensseissa, luennoilla ja artikkeleissa, sillä kukaan ei kuuntele, ei ymmärrä, ei usko eikä varsinkaan välitä. Kryptaus on tarpeetonta, sillä ihmiset ovat maksimaalisen välinpitämättömiä jopa miljardien arvoisten asioiden omaksumisessa.

________________________.________________________

Mainokset